BÜKKI TEMATIKUS TÚRÁK SPORTKÖZÖSSÉG

Túráink során a Bükk-hegység számos gyönyörű pontját keressük fel meghatározott tematikák mentén. Változatos csapatunk, felkészült, színes egyéniségű túravezetőkkel, és a jó kedvet automatikusan generáló négylábú kedvenceink segítségével, igyekszik mindig egy kis plusz színt csempészni egy átlagos kirándulásba. A túráinkon résztvevők maguk is sokszínűek, különböző korcsoportú és erőnlétű természetjárók, így mindenkinek bátran ajánljuk a részvételt.

A SPORTKÖZÖSSÉG VEZETŐ MOTIVÁCIÓJA:
Lelkes erdőjáróként szinte minden hétvégét a közeli Bükk-hegységben töltünk, két keréken vagy két lábon. Rövid beszámolóinkat és képeinket látva sokan kérdezték, hogy merre vannak azok a gyönyörű helyek ahol az adott hétvégén jártunk. Innen jött az ötlet, hogy ennek elébe menve, szervezzünk egy sportközösséget, ahová másokat is invitálva megoszthatjuk majd élményeinket, szűkebb és bővebb körben egyaránt.

ERDŐTERÁPIA
A Bükk-hegység kínálta csodálatos helyek felkeresésén, a növény- és állatvilág megismerésén túl egészségmegőrzést, érzékszerveink fejlesztését, feltöltődést és a kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínáljuk a hozzánk csatlakozóknak