Privát Fogadó

Az Étterem felett található Privát Fogadó jelenleg felújítás alatt áll.

Hamarosan 10 darab, fürdőszobával felszerelt szobával és egy kisebb közösségi helyiséggel várjuk majd vendégeinket.

A felújítás során kialakításra került  egy mini wellness rész is, melyben szaunával és jakuzzival készülünk még kényelmesebbé tenni a kikapcsolódást.

Várható nyitás Májusban!

Az Ódon Panzió és a Privát Fogadó étterem TOVÁBBRA IS ZAVARTALANUL MŰKÖDIK!

KISFALUDY PROGRAM

Kedvezményezett neve: Győri József egyéni vállalkozó

Projekt címe:Bükkszentkereszti Privát Fogadó és étterem fejlesztése

Pályázatazonosító száma:TFC-1-1-1-2017-2017-00013

Szerződött támogatás összege:38.500.000.-Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2021.05.31.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”

A projekt rövid bemutatása:

➢A tervezett átalakítások célja az építészeti együttes megjelenése mellett a panzió felújítása, bővítése oly módon, hogy a régi szobák közül 4db szoba kizárólag felújításra kerül. Az emelet további helyiségei átalakításra kerülnek, oly módon, hogy összesen 10 szoba lesz (4 db meglévő, felújított + 6 db újonnan kialakított, átalakított) elérhető.

➢Végeredményben minimális alapterület bővítése mellett a megszüntetett helyiségek helyett az alábbiak kerültek tervezésre:

Földszint: panzióba vezető lépcső recepcióval, megnövelt alapterületű étterem, új WC blokkal, és akadálymentes WC-vel, átalakított új raktárhelyiségekkel.

Emelet: Társalgó, 6db 2 ágyas szoba, wellness részleg

➢A régi épületrészben a gazdasági bejárat,a vendég bejárat megmaradt, a konyha változatlan formában üzemel. Az átalakított részben új vendégbejárat készül egy rendezvényterem és a lépcsőn megközelíthető szobák felé.

➢Az épületbe akadálymentes megközelítésű és akadálymentes vizesblokk lett kialakítva.

➢Az emeleten új szolgáltatásként egy wellness helyiség kerül kialakításra, ahol egy jakuzzi és egy szauna áll majd a vendégeink rendelkezésére.

➢A jelenleg meglévő és bővítési átalakításon áteső épület belső falak mozgatásával, új funkciójú helyiségekkel bővül. Az érintett létesítmény elektromos hálózata a kor elvárásainak, műszaki színvonalának és a beruházó igényeinek megfelelően valósul meg, előtérbe helyezve a gazdaságos üzemeltetést, energiatakarékosságot, környezetvédelmet.

➢A létesítmény mesterséges megvilágítását Led-es világító testek beépítésével oldottuk meg.

➢A felhasznált villamos energia előállítását napelemes rendszer telepítésével tervezzük megoldani az épület tető szerkezetére.